HEM FET LES NOSTRES HIPÒTESIS:
- LA XOCOLATA ES DESFARÀ
- L'AIGUA ES POSARÀ DE COLOR MARRÓ
- LA XOCOLATA ESTARÀ DOLÇA
HEM COMPROVAT LES NOSTRES HIPÒTESIS
SI AFEGEIXO A LA XOCOLATA UNA MICA D'AIGUA I REMENO, ES BARREJA AMB FACILITAT , ES DISSOLT.
SI POSO MOLTA QUANTITAT DE CACAU, COSTA MÉS DE DISSOLDRE, QUEDA MÉS ESPÈS.
DESPRÉS HEM PORTAT LA XOCOLATA A LA SALA DE MESTRES I L'HEM FICADA AL MICROONES. HEM POGUT COMPROVAR QUE LA XOCOLATA HA PASSAT DE SER XOCOLATA LÍQUIDA A XOCOLATA MÉS SÒLIDA I A MÉS ESTAVA MOLT CALENTA.
HI HA HAGUT UNA TRANSFORMACIÓ DE LA MATÈRIA, UN CANVI D'ESTAT, A CAUSA DE L'ENERGIA QUE LI HA PASSAT EL MICROONES.
HEM APROFITAT PER FER UN DIBUIX AMB LA XOCOLATA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!
-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada